Scouting Jan van Hoof bakt oliebollen

Het einde van het jaar is weer in zicht en dus begint bij vele de oliebollenkoorts te stijgen. Net als vorig jaar gaan de leden van de Jan van Hoof Groep Gouda hun best doen zoveel mogelijk oliebollen en appelbeignets te bakken. Met de opbrengst hopen ze onder andere extra activiteiten te kunnen bekostigen.

Al een aantal jaar bakken de leden van Stam Arendsoog (18+ speltak) op oudejaarsdag oliebollen en appelbeignets, en dit jaar kunt u daar ook weer van genieten. Op de website www.janvanhoof.nl/oliebollen kunnen de oliebollen en appelbeignets gemakkelijk besteld worden. Dit kan tot en met zondag 30 december, 12.00 uur. Voor een heerlijke oliebol met of zonder rozijnen betaalt u 0,80 euro, voor een appelbeignet betaalt u 1,00 euro.

Op de website kan worden aangegeven hoe laat de oliebollen of appelbeignets worden afgehaald aan de Gouderaksedijk 30a in Gouda. Op de dag zelf kunt u ook tussen 9:00 – 17:00 uur  langskomen voor verse oliebollen en appelbeignets maar op = op! Voor grote bedrijven die graag hun collega’s willen trakteren op een verse oliebol of appelbeignet kan worden afgesproken dat ze worden bezorgd.

Scouting Jan van Hoof groep Gouda
Al meer dan 70 jaar is Scouting Jan van Hoof actief in het centrum van Gouda, nu aan de Gouderaksedijk 30a op het terrein van Goudasfalt. Elke vrijdag en zaterdag zijn er activiteiten voor kinderen en jongeren van 5 tot 23 jaar oud. Bij de Jan van Hoof groep is iedere vrijdag of zaterdag een avontuur, vol leuke, leerzame en spannende activiteiten.

 

23-12-2018 13:55

Advertisements