Scouting Jan van Hoof bakt oliebollen

Gouda – Het einde van het jaar is weer in zicht en dus begint bij vele de oliebollenkoorts te stijgen. Net als afgelopen jaren gaan de leden van de Jan van Hoof Groep Gouda hun best doen zoveel mogelijk oliebollen te bakken. Met de opbrengst hopen ze onder andere extra activiteiten te kunnen bekostigen.

Al een aantal jaar bakken de leden van Stam Arendsoog (18+ speltak) op oudejaarsdag oliebollen. Dit jaar kunt u weer genieten van de heerlijke verse oliebollen. Op de website
www.janvanhoof.nl/oliebollen kunnen de oliebollen gemakkelijk bestelt worden. Dit kan tot en met zaterdag 30 december, 12.00 uur. Voor een heerlijke oliebol met of zonder rozijnen betaalt men 0,80 euro. Op de website kan worden aangegeven hoe laat de oliebollen worden opgehaald aan de Gouderaksedijk 30A in Gouda. Op de dag zelf kunt u ook tussen 9.00 en 16.00 uur langskomen voor verse oliebollen maar op = op! Voor grote bedrijven die graag hun collega’s willen trakteren op een verse oliebol kan worden afgesproken dat de oliebollen worden bezorgt.

Scouting Jan van Hoof-groep
Sinds 2017 zit Scouting Jan van Hoof aan de Gouderaksedijk 30A op het terrein van GoudAsfalt. Elke vrijdag en zaterdag zijn er activiteiten voor kinderen en jongeren van 5 tot 23 jaar oud. Bij de Jan van Hoof-groep is iedere vrijdag of zaterdag een avontuur, vol leuke, leerzame en spannende activiteiten.

Advertisements