Schouwburg & Cinema worden verkooppunt CJP

De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda verkopen gaan de Cultureel Jongeren Pas (CJP) verkopen. Dit is dé culturele pas voor jongeren tot 30 jaar waarmee ze korting krijgen op cultuur, festivals, bioscopen, theaters, musicals, concerten en musea.

‘Dit is hét perfecte moment om de passen te gaan verkopen’, aldus marketingmanager Anya Tuit van Stichting Schouwburgcomplex Gouda. ‘Binnenkort zijn veel jongeren geslaagd voor hun schoolexamen en wat is nu een mooier cadeau dan een jaar lang korting op cultuur geven en krijgen?’

De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda
De schouwburg verkóópt de passen niet alleen, er is daar ook behoorlijk wat voordeel te halen met de CJP. Want lastminute kunnen de bezitters van de pas voor slechts een tientje naar een voorstelling! Op de dag van de voorstelling kan een CJP’er vanaf een half uur voor aanvang een kaartje scoren voor 10 euro (excl. 60 cent bespreekkosten). Dat kan in sommige gevallen zomaar oplopen tot een korting van 85%! Uiteraard kan dat alleen als er nog kaarten beschikbaar zijn. Maar ook bij Cinema Gouda is er met de pas korting te verkrijgen; op maandag t/m donderdag ontvangt de CJP’er € 1,50 korting op een filmticket (m.u.v. voordeeldinsdag en ontbijtbios).

Advertisements

Examencadeau
De CJP’s zijn voor € 17,50 verkrijgbaar bij de kassa van de schouwburg aan de Boelekade en vanaf 15 juni aan de kassa van de Cinema aan de Burg. Jamessingel. De passen zijn ook nog eens feestelijk om te geven, want ze zijn verpakt in een kek doosje met daarin een C Magazine en een maandpas met activatiecode. Op de maandpas staat een code waarmee binnen een maand gratis een jaarpas aangevraagd kan worden op cjp.nl. Snel naar de kassa van de schouwburg of cinema dus voor dit originele examencadeau!