Scheidingscafé 30 november in de Chocoladefabriek

Gouda – Wie in een scheidingssituatie terecht komt, heeft vaak het gevoel in een rollercoaster te zijn beland. Er is teleurstelling, verwarring, onzekerheid en misschien ook wel opluchting. Ondanks al deze emoties moeten er ook zaken geregeld worden, maar waar moet u beginnen? Voor deze situatie wordt het Scheidingscafé georganiseerd.

Het Scheidingscafé is een informatieve avond waar men terecht kan met alle vragen over een scheiding, variërend van het welzijn van de kinderen en het ouderschapsplan, tot de woning en de financiële afwikkeling. Uiteraard is men ook welkom indien men in het verleden gescheiden is en men vragen heeft over de wijzigingen van de alimentatie, het convenant of het ouderschapsplan. Ook voor alle vragen over mediation is men welkom tijdens het scheidingscafé.

Op donderdagavond 30 november kan men van 19.30 tot 21.00 uur vrijblijvend en kosteloos binnen lopen in de Chocoladefabriek in Gouda (Klein Amerika 20). De gesprekken vinden plaats in de Steenlandzaal, zodat de privacy zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.

Advertisements

In informele sfeer kan men vragen stellen aan verschillende deskundigen: een advocaat-mediator (Patricia van Eck-Molenaar, Martine Stut en Nicole van Leeuwen van Van Riessen Advocaten & Mediators), een notaris (Dirk Jan Blok Notaris), een makelaar (Ferdinand Jelten van Viavesta Makelaars & Adviseurs), een hypotheekadviseur (René Slangen van Slangen Hypotheekadvies) en een psycholoog, gezins- en relatietherapeut (Marjolein Willemsen van Psychologiepraktijk Willemsen).
(Bron Van Riessen Advocaten Mediators)