SAVE THE DATE voor de Goudse Sportverkiezing

Gouda – Save the date! De datum van de volgende editie van de Goudse Sportverkiezing is bekend. Op donderdagavond 20-02-2020 worden de prijzen voor beste sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van de periode 2018-2019 uitgereikt. Het thema is ‘ontmoeten’, dus zet de datum maar vast in de agenda.

Beschrijving: Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Goudse Sportverkiezing

Na een jaar pauze worden er op donderdag 20-02-2020 weer prijzen uitgereikt. Het thema voor de komende editie is ‘ontmoeten’, en dat in de breedste zin van het woord. Ontmoetingen van en mét sporters, vrijwilligers, genomineerden, voorzitters en leden van sportverenigingen, gemeenteraad en het bedrijfsleven. Maar ook de ontmoeting van sport met cultuur en onderdelen uit het onlangs ondertekende Goudse sportakkoord komen voorbij in het programma. Maar het belangrijkste onderdeel van de feestelijke uitreikingsavond is natuurlijk de bekendmaking van de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van de periode 2018-2019, en de uitreiking van de vrijwilligerspenningen door de VGSO.

Advertisements

Organisatie en jury

De organisatie van de Goudse Sportverkiezing is, in opdracht van de gemeente Gouda, in handen van SPORT•GOUDA. De jurering wordt net als voorgaande edities verzorgd door de Goudse journalisten en de VGSO, onder aanvoering van sportjournalist Gerrit Schinkel. Suggesties voor nominaties kunnen tot en met 10 januari 2020 worden ingestuurd waarna de jury de uiteindelijke nominaties bepaald. Op de website www.goudsesportverkiezing.nl staat meer informatie en de aanmeldlink richting de jury. Let op: ook prestaties uit 2018 worden meegenomen in de uiteindelijke lijst.

Locatie

Binnenkort wordt de locatie van de feestelijke uitreiking van de Goudse Sportverkiezing bekendgemaakt. Gouda telt veel mooie, sportieve locaties, en daarvan komt er binnenkort nog eentje bij. Keuze genoeg dus! De Goudse sporters staan dus zeker niet in de kou bij de komende editie.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

18-12-2019 12:00