Samen (st)rijden voor zieke kinderen van het GHZ

Fred Boevé en Menno Wiersma staan in januari 2019 voor een flinke uitdaging. Het duo komt in actie tijdens de Navigate North rally, een zevenduizend kilometer lange etappewedstrijd over besneeuwde wegen naar Noord-Scandinavië. Onder de naam ‘Cape Cruising 4 kids’ halen ze geld op voor projecten in het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ).

Kinderen in het Groene Hart Ziekenhuis staan iedere dag voor een uitdaging. Een ziekenhuisopname kan namelijk enorme impact hebben op een kind. Stichting Vrienden van het GHZ doet er daarom alles aan om zowel het kind als de ouders een fijner verblijf te bieden, een verblijf waar ook ruimte is voor mooie momenten.

Fred en Menno hebben van dicht bij de ziekte van een kind meegemaakt. Hierdoor weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om een ziekenhuisbezoek zo aangenaam mogelijk te maken: “Zieke kinderen verdienen onze steun en daarom (st)rijden wij voor het GHZ. Met de opbrengst hopen we vier projecten te realiseren, waaronder bedsturen, knuffels van GHZ-mascotte Freek en een Virtual Reality (VR) film waarmee kinderen optimaal voorbereid worden op een operatie.”

Advertisements

Iedere gesponsorde euro komt ten goede aan de geadopteerde projecten. Meer informatie over deze projecten en/of een gift doen? Kijk op www.capecruising4kids.nl of www.vriendenvanhetghz.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
10-12-2018 14:27