Samen Goed Bezig met stempelactie AH Gouda

Gouda Goed Bezig, het Goudse initiatief van Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) zorgt voortdurend voor leuke samenwerkingen met lokale Goudse organisaties om een gezonde leefstijl bij Goudse inwoners onder de aandacht te brengen. Vanaf 2 januari gaat er wederom een ludieke actie van start in samenwerking met Albert Heijn Gouda.

Om Goudse inwoners gezond het nieuwe jaar te laten starten hebben de twee partijen een stempelactie bedacht waarin bewegen, het gezonde én het lekkere, hand in hand gaan.

Een manier van het stimuleren van een gezonde leefstijl is de JOGG- aanpak. Sinds 2014 is Gouda met Gouda Goed Bezig één van de inmiddels 142 JOGG gemeenten in Nederland. Gouda Goed Bezig, onderdeel van SPORT•GOUDA, werkt samen met lokale partijen zoals scholen, kinderopvang, sportverenigingen/clubs, bedrijven, winkeliers en zorgaanbieders met als doel het bevorderen van een gezonder gewicht bij jongeren.

Advertisements

Omdat Albert Heijn dagelijks zo’n vijf miljoen borden in Nederland vult, zien ook zij het als hun verantwoordelijkheid om hun klanten een gezondere keuze te laten maken. Albert Heijn Gouda en Gouda Goed Bezig slaan daarom wederom hun handen ineen om Goudse inwoners hierbij te helpen. Met een sportieve spaaractie, spaart men voor gezonde traktaties t.w.v. €5.

Over de actie:

Spaar jij ook mee voor een gezonde traktatie? Het volgende moet je doen:

  1. Doe mee aan een SPORT•GOUDA activiteit. 
  2. Vraag aan de sport begeleider een stempel op jouw stempelkaart. 
  3. Bij een volle stempelkaart (5 stempels) ga je naar jouw dichtstbijzijnde AH in Gouda, lever jouw kaart in en krijg een gezonde traktatie. 

Weten waar je bij jou in de wijk mee kan doen met een SPORT•GOUDA activiteit? Kijk op www.sportpuntgouda.nl. Voor de dichtstbijzijnde Albert Heijn kijk je op www.ah.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

19-12-2019 16:01