Roxeanne Hazes komt naar So What

Gouda – Zaterdag 5 mei was de voorlopig laatste show van Roxeanne Hazes: “Nu ga ik met zwangerschapsverlof. Maar omdat ik jullie nu al mis, doen we in het najaar nog een exclusief minitourtje!” En één van de vier shows is in So What, op vrijdag 30 november. De kaartverkoop is al van start gegaan. Wees er snel bij want op = echt op.

Roxeanne Hazes brak vorig jaar door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band door het hele land. Haar tours brachten haar onder meer uitverkochte shows in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle, Rotterdam en Den Haag.

Het album ‘In Mijn Bloed’ werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Roxeanne Hazes stond op het prestigieuze showcasefestival Noorderslag 2018 en trapte het festivalseizoen af op Paaspop. Na shows op Koningsdag en Bevrijdingsdag is ze begonnen aan haar zwangerschapsverlof, om in het najaar terug te keren met een mini-tour langs Amsterdam, Groningen, Gouda en Utrecht.

Advertisements

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide Dochter Dre als mens en artiest. Drie jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Kaarten kosten 16 euro, voor leden van So What 14 euro, en zijn te verkrijgen via: https://so-what.stager.nl/web/tickets/219591

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

07-05-2018 15:54