Roxeanne Hazes in Poppodium So What! bijna uitverkocht

Morgen begint het minitourtje van Roxeanne Hazes met een show in Groningen. De komende twee weken zal Roxeanne met haar band vier poppodia afgaan. Eén van deze vier exclusieve shows is in So What! De laatste kaarten zijn nu in de verkoop gegaan. Wees er snel bij want op = echt op.

Roxeanne Hazes brak vorig jaar door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band door het hele land. Haar tours brachten haar onder meer uitverkochte shows in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle, Rotterdam en Den Haag.

Het album In Mijn Bloed werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Roxeanne Hazes stond op het prestigieuze showcasefestival Noorderslag 2018 en trapte het festivalseizoen af op Paaspop. Na shows op Koningsdag en Bevrijdingsdag is ze begonnen aan haar zwangerschapsverlof, om in het najaar terug te keren met een mini-tour langs Amsterdam, Groningen, Gouda en Utrecht.

Advertisements

In het voorjaar van 2017 werd het album ‘In Mijn Bloed’ voorafgegaan door single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Dat nummer werd gelijk een groot succes met meer dan tweeënhalf miljoen streams en evenzoveel views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en op de zender werd Ik Was Toch Je Meisje dan ook Top Song. Titeltrack ‘In Mijn Bloed’ ontving diezelfde eer. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538, Radio 2 België en MTV zijn de singles veelvuldig te horen en te zien.

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest. Drie jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Tickets zijn 16 euro. Voor leden zijn ze 14 euro. Tickets zijn te verkrijgen via: https://so-what.stager.nl/web/tickets/219591

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
15-11-2018 15:37