Raven Hengelsport opent winkel in Vrijbuiter Gouda

Gouda – In de vestiging van Vrijbuiter Gouda is vanaf 1 april ook een winkel van Raven Hengelsport te vinden. Naast een compleet aanbod aan camping- en outdoorproducten kunnen bezoekers nu ook voor een volwaardig assortiment aan hengelsportproducten bij Vrijbuiter terecht.

De ketens zijn enthousiast over deze samenwerking en verwachten er veel van. Raven en Vrijbuiter bedienen beiden een doelgroep die z’n vrije tijd graag buiten doorbrengt. Door deze groepen op één locatie een enorm aanbod aan camping-, outdoor- en hengelsportartikelen te bieden, maken ze het hun klanten gemakkelijker.

Totaalbeleving
Gerco Consemulder van Raven: ‘Hengelsport is één van de meest beoefende sporten in Nederland en een echte buitensport. Vandaar dat de samenwerking tussen Raven en Vrijbuiter prima past. Ik denk dat in deze tijd een samenwerking tussen marktleiders elkaar enorm gaat versterken. Wat niet alleen een voordeel is voor beide bedrijven maar ook zeker voor haar klanten.’ Arno Grund van Vrijbuiter vult aan: ‘Door alles onder één dak aan te bieden, maken we het voor een nog groter publiek gemakkelijker en bieden we hen een totaalbeleving aan. Je kunt bij ons rustig een paar uur winkelend doorbrengen!’

Vrijbuiter: meer dan 20.000 camping- en outdoorproducten
Bij Vrijbuiter vinden bezoekers meer dan 20.000 producten die met kamperen, reizen, wandelen en buitensport te maken hebben. De medewerkers zijn specialisten en staan klaar om iedereen van een advies op maat te voorzien.
Raven: marktleider in Nederlandse hengelsportartikelen
Raven is de marktleider in Nederland als het gaat om hengelsport. Met een assortiment van meer dan 30.000 producten kan elke (sport)visser voor zijn of haar complete uitrusting bij Raven terecht. Deskundige medewerkers staan klaar om hierbij te helpen en te adviseren.

Adres en openingstijden
Vrijbuiter en Raven zijn te vinden aan het Elburgplein 18 in Gouda. De winkel is door de week geopend van 10.00 – 18.00 uur (koopavond tot 21.00 uur). Op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag van 12.00 – 17.00 uur.