Raad & Win in Winkelcentrum Bloemendaal

Van 8 december t/m 22 december organiseert Winkelcentrum Bloemendaal een leuke winactie: Raad & Win. Er wordt een grote doorzichtige kubus opgebouwd die gevuld wordt met ladingen cadeautjes. Bezoekers kunnen via de ingebouwde monitor invoeren hoeveel cadeautjes er volgens hen in de kubus zitten. De winnaar is diegene die het juiste aantal heeft ingevuld of diegene die het dichts bij het aantal cadeautjes zit.

De winnaar wint een iPad. Voor de drie personen die er ook dicht bij zaten met hun geraden aantal,zijn er drie cadeaukaarten van het winkelcentrum, t.w.v. 50 euro. Deze cadeaukaart is uit te geven bij elke winkel in het winkelcentrum. Op zaterdag 22 december om 12.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt in het winkelcentrum.

Kerstactiviteiten

Op zaterdag 15 en 22 december (tussen 11.00 en 15.00 uur) loopt een wandelende kerstboom door het winkelcentrum en maakt een praatje met de bezoekers. Een leuke ontmoeting die men nog lang zal onthouden!
Vrijdag 21 december (tussen 16.00 en 19.45 uur) verwennen twee, in prachtige kerstoutfits geklede, dames alle bezoekers op heerlijke kerst-zuurstokjes.
Om het geheel feestelijk af te maken komt er op de dagen drie verschillende koren of bandje in het winkelcentrum om alle bezoekers toe te zingen met gezellige kerstliederen.

Advertisements

Voor meer informatie zie www.facebook.com/winkelcentrumbloemendaal

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
03-12-2018 16:38