Praat mee over Gouda in 2030

Hoe ziet Gouda er over meer dan tien jaar uit? Wat voor stad willen we in 2030 zijn? Welke thema’s bepalen de Goudse agenda voor de komende jaren? De gemeente luistert op 12 november tijdens het Toekomstatelier naar Gouwenaars over hoe zij hun toekomst zien.

De opgehaalde informatie uit het Toekomstatelier vormt de basis voor een aantal toekomstscenario’s voor Gouda in 2030. Op meerdere momenten gaat de gemeente hierover met de stad in gesprek. Deze scenario’s schetsen hoe Gouda er mogelijk uit gaat zien in de toekomst. De gemeente legt deze scenario’s begin 2019 voor aan de stad, zodat Gouda voor de zomer haar toekomstvisie klaar heeft. Deze visie is voorzien van stappen om tot dit beeld van Gouda in 2030 te komen.

Er zijn vast Gouwenaars die trots zijn op Gouda. Of Gouwenaars die wel weten wat verbeterd kan worden. Beide verhalen hoort de gemeente graag tijdens het Toekomstatelier. Daar bespreekt de gemeente ook de belangrijkste kansen en opgaven voor Gouda. Hoe wonen en werken we in 2030? Waar ontmoeten we elkaar en hoe zorgen we voor elkaar in de toekomst? Alle inwoners en partners van de stad zijn welkom om mee te praten over de toekomst van Gouda. Het Toekomstatelier vindt op 12 november van 19.30 tot 21.30 uur plaats bij Jodan Boys.

Advertisements
Aanmelden

Opgeven kan via gouda.nl/toekomstvisie of stuur een mail naar toekomstvisie@gouda.nl. Niet in de gelegenheid erbij te zijn op 12 november? Inwoners kunnen hun suggesties, opmerkingen of ideeën eveneens mailen naar toekomstvisie@gouda.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
05-11-2018 11:32