Poortjes NS bij station Gouda werken sinds het weekend niet

Gouda – Het loopt niet helemaal lekker bij de NS, met name op het station in Gouda. Reizigers dienen veel klachten in over het niet functioneren van de poortjes en de kaartjesmachines. Wie nu naar het station gaat en zich wil inchecken dan krijgt je zeer waarschijnlijk een foutmelding.

Ook reizigers vanuit Rotterdam kunnen niet uitchecken. ”Hoe weet ik nu of ik meer moet betalen? Ik kan niet uitchecken, dan gaat de meter toch lopen?” zegt een vrouw op leeftijd tegen de praat apparaat. Ook medewerkers van de NS weten geen goed uitleg te geven. Wie de NS-app heeft kan alle in en uitchecks goed nakijken en eventueel weer declareren aan de NS. Senioren hebben echter moeite met dit systeem.

Ook beloofde de NS de normale dienstregeling weer in stand te zetten maar de sprinters vanuit Rotterdam naar Gouda rijden nog steeds om het half uur. Een woordvoerder van de NS vertelde een paar weken geleden nog dat alle diensten vanaf 14 juni weer op het oude zat. Reizigers vanuit Rotterdam moeten dus nog geduld hebben en nu extra opletten aangezien zij niet kunnen uitchecken.

Advertisements

Wie meer informatie wil kan via deze link alles nakijken over het terugvragen van je geld.

22-06-2021 10:20