Politie doet oproep in Team West over woninginbraak en insluiping in Gouda

Gouda – Vanavond in Team West op Omroep Westdoet de politie een oproep aan mensen die informatie hebben over een woninginbraak én een insluiping in Gouda.

Woninginbraak Gouda
Bewoners van een woning aan de Cappenerhof in Gouda schrokken woensdag 11 maart rond 04.15 bruusk wakker door een bonkend geluid veroorzaakt door twee mannen die probeerden in te breken.Doordat de bewoners harde geluiden maakten en zo kenbaar maakten dat er iemand thuis was, kozen de inbrekers het hazenpad. Uit onderzoek bleek dat het hek was opengebroken en de cilinder van de toegangsdeur was verwijderd. In de uitzending tonen we camerabeelden van de twee inbrekers.

Insluiping verzorgingstehuis Gouda
Bij een verzorgingstehuis in Gouda vond op zondag 28 juni rond 21.00 uur een insluiping plaats. Dit verzorgingstehuis is een afgesloten pand. Personeelsleden zagen een onbekende man in het tehuis rondlopen en spraken hem aan. Hierna vertrok hij. Later bleek dat de man in verschillende kamers van bewoners was geweest en een portemonnee had gestolen. In de uitzending tonen we camerabeelden van de insluiper.

Advertisements

Vanavond om 18.00 en 20.00 uur kan je Team West zien op Omroep West.

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

03-11-2020 16:20