Personeel Sligro niet vervolgd voor dood vluchtende winkeldief

De twee verdachte personeelsleden van de Sligro worden niet vervolgd voor de betrokkenheid bij de dood van een winkeldief. Het ongeval vond in 2017 plaats in Gouda.

Het slachtoffer probeerde te ontsnappen nadat hij gesnapt werd bij diefstal. Ooggetuige Frank van Waart: ”Na 2 tot 3 pogingen om door een glazen schuifdeur te beuken, kwam de man in de hal bij de winkelwagens terecht. Hier probeerde hij wederom zich een weg naar buiten te banen door ook dat glas kapot te slaan wat mislukte. Ondertussen waren 4-5 personeelsleden gekomen die de man tegen probeerden te houden en uiteindelijk hebben ze hem naar de grond gewerkt waarbij minstens 1 personeelslid op de man zijn benen is gaan zitten, een andere medewerker heeft de man in een “worstelgreep” vastgeklemd.”

Advertisements

rtlnieuws.nl: ”Toen agenten bij de groothandel arriveerden, merkten zij dat de dief niet meer ademde. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.
Na drie dagen in coma gelegen te hebben, werd de uit Polen afkomstige man, naar zijn Vaderland vervoerd. Hij kwam tijdens de reis te overlijden. Het Openbaar Ministerie vindt dat er geen wettig en overtuigend bewijs is dat de personeelsleden van de groothandel schuld hebben aan het overlijden van de man. De zaak is daardoor geseponeerd.”

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

04-09-2019 14:26