Oud politicus Elias van Hees laat zijn nieuwe single horen bij GoudaFM

Gouda/Den Haag – Hij was jaren lang actief in de politiek Den Haag en in de tussentijd zong hij hier en daar een nummertje. Elias van Hees heeft zijn weg gevonden in de Nederlandse muziek. De Haagse zanger klinkt hard aan de weg en heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Iemand als jij’ gelanceerd. GoudaFM was de eerste radiostation die zijn nieuwste single ten gehore bracht.

”We hebben een te gekke plaat gemaakt en ben blij om hier te zijn” vertelt een enthousiaste Elias in de studio van GoudaFM. Elias was al eerder in de studio van GoudaFM toen hij in 2019 zijn eerste single ‘Meisje van de bakker’ lanceerde. ”Dat was mijn grootste single tot nu toe, ze hebben me twee jaar op RadioNL gedraaid en ook bij Jeroen Pauw was ik te gast, dat was echt een gekken huis.”

Elias zong grotendeels feestnummers maar is met zijn laatste single een andere richting ingegaan. ”Ja Iemand als jij is meer popmuziek, Nederpop en je hoort ook een beetje de Volendamse stijl. De tekst heeft wat meer diepgang en ik voel me prettiger er bij. Maar ik heb geen afscheid genomen van feestnummers, ik doe gewoon allebei”.

Advertisements

Klik hier om de uitzending terug te kijken.

 

20-10-2021 10:30