Organisatie tevreden over Grow evenement

Meer dan 100 ambitieuze ondernemers bezochten op 7 september GROW, de beursvloer voor ambitieuze ondernemers. Gemeente Gouda en de ondernemersverenigingen verenigd in Gouda Onderneemt! organiseerden voor het eerst een avond voor ondernemers die een paar jaar bezig zijn en hun bedrijf een stap verder willen brengen. Gezien de hoge opkomst zijn de ambities van het bedrijfsleven in de Goudse regio hoog.

Na de aftrap door wethouder Jan de Laat en Nico Voogt, voorzitter Gouda Onderneemt werden de aanwezigen bijgepraat door Massimo Gagliotti van Local Internet over de mogelijkheden van het internet. Eén van de eerste tips die langs kwam: bedenk bij het maken van je website dat er niet meer gezocht wordt op ‘loodgieter Gouda’, maar op ‘kraan kapot’. Daarna volgde een spervuur van tips en praktische informatie om je vindbaarheid als ondernemer op internet te vergroten en door bezoekers gezien te worden als autoriteit op jouw vakgebied.
Na het plenaire programma kon de beursvloer worden bezocht waar bijv. imago-advies kon worden ingewonnen en de eigen website een APK kon ondergaan. Velen maakten ook gebruik van de mogelijkheid om een professionele profielfoto voor LinkedIn te laten maken. Ook was de KvK aanwezig voor het maken van een groeiscan van je bedrijf.
Bijeenkomst gemist?

Op 13 oktober organiseert de gemeente Gouda samen met de ondernemersverenigingen verenigd in Gouda Onderneemt! een algemene netwerkbijeenkomst voor ondernemend Gouda. Zie voor meer informatie en aanmelden: www.gouda.nl/ondernemersbijeenkomst.
Ook volgend jaar zijn weer diverse bijeenkomsten. Op 11 januari 2016 is de nieuwjaarsreceptie met de uitreiking van de Ondernemersprijs Midden-Holland. In het voorjaar is er weer een startersavond voor mensen die overwegen een eigen bedrijf te starten en in het najaar zal weer een bijeenkomst voor reeds gestarte ondernemers volgen.