Opening vaarseizoen De Goudse Peddel

Gouda – Zondag 25 maart openen de leden van kanovereniging De Goudse Peddel het vaarseizoen met een gezamenlijke tocht over de Reeuwijkse plassen of door de Goudse binnenstad. De groep vertrekt rond half elf vanaf hun clubhuis aan de Breevaart, net achter de historische driewegsluis. Het water is nog koud, wetsuits en zwemvesten verplicht.

Vanaf dan is De Goudse Peddel klaar voor een nieuw vaarseizoen en heet iedereen met een kanohart welkom. Van juli tot en met september biedt de club iedereen de mogelijkheid om onder begeleiding van haar leden mee te varen over de Reeuwijkse plassen.

Geïnteresseerden kunnen op dinsdag 10 en 31 juli, 21 augustus en 11 september vanaf 19.00 uur een rondje mee varen in een open Canadese kano. Na afloop staan de koffie, thee en stroopwafels klaar en kunnen de deelnemers vrijblijvend kennis maken met de club en alle kano-activiteiten. De deelnamekosten zijn 7,50 euro per volwassene en 5 euro per kind tot 16 jaar. Dit is inclusief begeleiding, kano, peddel, zwemvest en een consumptie. Aanmelden kan via evenementen@degoudsepeddel.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.

De Goudse Peddel is te vinden aan de Goudse Breevaart achter de voetbalvelden van Olympia. Kijk voor de route en meer informatie op degoudsepeddel.nl. Kom vooral op de fiets, want parkeerruimte is beperkt.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl