Open repetitie Gouds Jeugdorkest

Gouda – Het Goudse Jeugdorkest is een orkest met enthousiaste kinderen die allemaal een instrument bespelen, van dwarsfluit tot contrabas. Er zijn al veel instrumenten vertegenwoordigd, maar nieuwe spelers zijn altijd welkom. Bespeel jij of iemand anders die je kent een instrument, dan nodigt het orkest jullie van harte uit op de open repetitie.

Tijdens de open repetitie kun je zien welk niveau het orkest heeft, of je het leuk vindt om mee te spelen en kun je ervaren hoe de sfeer is. “Onze dirigent (Anke van der Bijl) is een vrolijke dirigente, maar ze houdt het wel een beetje serieus. Dankzij haar kunnen we steeds mooiere stukken spelen”, aldus Uma (12) en Yana (13) Woutersen, fluitiste en contrabassiste.

De Play Inn/openbare repetitie is op donderdag 24 mei van 18.45 tot 19.45 uur in Gebouw de Ark, Coniferensingel 26 in Gouda. Als je je aanmeldt voor 15 mei, krijg je de muziek voor deze repetitie toegestuurd. Aanmelden kan door een mail te sturen naar flautissimo@endoria.net o.v.v. naam, leeftijd, instrument en hoe lang je al speelt.

Meer informatie over ons orkest vind je op www.goudsjeugdorkest.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

24-04-2018 10:06