Open Monumentendag 14 & 15 september terug in Gouda

Dit weekend gaat de Open Monumentendag van start en voor het eerst zal dit historische evenement een extra dag krijgen. 14 en 15 september gaat de Open Monumentendag van start, met op zondag: Houtmandag. 

Omdat het nog niet eerder is voorgekomen dat Open Monumentendag op twee dagen wordt georganiseerd, is het natuurlijk logisch dat er wordt afgevraagd wat er dan op die extra dag te beleven valt. Daarom is dit bericht speciaal bedoeld voor de extra dag, Houtmandag.

Historische Vereniging Die Goude, opgericht op 1 januari 1932, houdt zich bezig met het ontwikkelen en verspreiden van kennis over de geschiedenis van Gouda, het behouden van de boven- en ondergrondse monumenten en het bodemarchief en als laatste waar mogelijk het terugbrengen van de oorspronkelijke ruimtelijke structuur van de stad. Zij hebben een volledige nieuwsbrief met daarin informatie over de ‘Houtmandag’.

Advertisements

Zie voor alle informatie over deze bijzondere dag: Nieuwsbrief 104 van Die Goude. Klik voor deze brief in PDF formaat op deze LINK

Hierin staat o.a. het programma over wat er op de Houtmandag zal gebeuren.

Voor meer informatie over de Open Monumentendag? Klik op deze LINK

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

12-09-2019 13:19