OPEN HUIS Jeugdtheaterhuis

2017 april - Publiciteitsfoto voor het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. Op de foto twee leerlingen van het jeugdtheaterhuis, links Alrik Oudhuis en rechts Lars den Heijer

Gouda – Zaterdag 21 mei is het Open Huis van het Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij. Loop binnen tussen 14:00 en 17:00 en laat je verrassen!

Ontdek de leukste dingen van het Jeugdtheaterhuis! Of je nou altijd al hebt willen leren acteren, dansen of zingen; een eigen filmpje wil maken in de studio, of benieuwd bent naar onze te gekke theaterdocenten; wees welkom. Je kunt spelen, verkleden, maken, proeven en meer… In de Theaterwereld vind je een bioscoopje, een theaterzaal en een inspiratielokaal vol boeken, typemachines en geheime hoekjes. En wat dacht je van de filmstudio op zolder? Kom en ga aan de slag!

Het wordt een toffe dag voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Behalve het JTH zijn er die dag allerlei andere kunst-activiteiten en optredens in Cultuurhuis Garenspinnerij, dus er is genoeg te doen!

Je kunt binnenlopen tussen 14:00 en 17:00 uur. Je vindt Cultuurhuis Garenspinnerij aan de Turfsingel 34 in Gouda. Toegang is gratis. Kom proeven bij de club!

Lees meer op www.jeugdtheaterhuisgouda.nl

12-05-2022 14:13