Open dag Westergouwe-II tijdens Dag van de Bouw

Gouda – Bezoek de grootste zandbak van Gouda tijdens Dag van de Bouw. Op zaterdag 2 juni organiseert Westergouwe samen met aannemingsmaatschappij Van Gelder uit Nieuw-Vennep een open dag op de zandvlakte van Westergouwe-II. Altijd al willen weten waarom er een dik zandpakket ligt? Of welke wereld er schuilgaat onder de grond en hoe een straat wordt aangelegd? Kom naar Westergouwe voor uitleg en rondleidingen, van 11.00 tot 15.00 uur is de bouwplaats open.

Er zijn circa 200 locaties in het land die deelnemen aan de Dag van de Bouw, voor Gouda en omstreken is Westergouwe de enige mogelijkheid een locatie te bezoeken. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Sneak Preview gasloze woningen

Naast rondleidingen op het grondgebied van Westergouwe-II, geven VOF Westergouwe (combinatie VolkerWessels Vastgoed en Heijmans) en Dura Vermeer een eerste presentatie van hun nieuwe projecten. Deze gasloze woningen gaan begin september 2018 in verkoop en worden vanaf het eerste kwartaal 2019 gebouwd. In deze volgende fase van Westergouwe worden wederom vrije kavels aangeboden waar welstandsvrij een droomhuis op kan worden gebouwd. Meer informatie is beschikbaar tijdens de Dag van de Bouw.

Advertisements
Westergouwe-II

Westergouwe heeft een hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid. Vanaf Westergouwe-II worden alle woningen gasloos gebouwd. Deze volgende fase van Westergouwe kenmerkt zich door een groene polderomgeving. Waar je ook woont; de natuur is dichtbij. Hiermee zet Westergouwe weer een stap in de ontwikkeling om de groenste en meest waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad te worden.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
23-05-2018 12:45