Open dag Dierenopvangcentrum Gouda

Gouda – Dierenopvangcentrum Gouda opent op zaterdag 26 mei van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren voor het publiek. Op deze open dag kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen en vertellen medewerkers en vrijwilligers alles over het Dierentehuis en de Dierenbescherming.

Op een heuse ‘dogwalk’ laten de plaatsbare honden zich van hun mooiste kant zien, om 11.30, 12.30, 13.30 en 15.00 uur. Altijd al willen weten welke kat goed bij je persoonlijkheid en levensstijl past? Het Dierentehuis werkt met het programma ‘Meet Your Match’. Op deze dag krijg je de kans om erachter te komen welke type kat bij je past: een stille liefde, een kameraad of misschien wel een feestbeest?

Belangstellenden kunnen zich laten informeren over het doen van vrijwilligerswerk in en voor het Dierentehuis, zoals honden uitlaten, katten knuffelen, schoonmaken van dierverblijven, gastgezin voor kittens en/of schuwe katten, nazorg van geplaatste dieren en standwerk.

Advertisements

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen, er is een speurtocht door het Dierentehuis uitgezet. Daarnaast is er een ‘Oud Hollands’ spellen parcours en er kan naar harte lust gekleurd en geknutseld worden.

Daarnaast zijn er kramen met zelf ontworpen spulletjes in het teken van de dieren, gadgets van de Dierenbescherming, oliebollen en stroopwafels er is er een loterij.

Een leuke informatieve dag voor jong en oud, en misschien ontmoet je wel een nieuwe huisgenoot! Voor meer informatie over het Dierenopvangcentrum Gouda zie https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-gouda

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
18-05-2018 13:17