Ook glasvezel voor Goudse wijk Goverwelle

Gouda – In navolging op de wijken Plaswijck en Bloemendaal in de gemeente Gouda krijgt ook de wijk Goverwelle glasvezel. Ruim 4.000 adressen in de Goudse wijk Goverwelle worden aangesloten op een nieuw te bouwen glasvezelnetwerk. Op 25 en 29 april organiseert Gavoorglasvezel.nl informatiebijeenkomsten om de planning, het speciale introductieaanbod en de abonnement opties toe te lichten.

Op de website gavoorglasvezel.nl kunnen bewoners en bedrijven aan de hand van een gebiedskaart controleren of een adres op het glasvezelnetwerk wordt aangesloten. Bewoners en bedrijven kunnen zich direct inschrijven voor een glasvezelabonnement bij de serviceproviders DELTA, Caiway, Online of Kliksafe. Voor het hele campagnegebied geldt tot 17 juni 2019 een actieaanbod vanaf 9,95 euro per maand.

Alle bewoners persoonlijk geïnformeerd
Onlangs hebben de inwoners van Goverwelle een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de informatiebijeenkomsten van Gavoorglasvezel.nl. Martine Husmann, projectleider van Gavoorglasvezel.nl: “Wij vinden het belangrijk om te vertellen wat glasvezel is en wat de keuzemogelijkheden zijn. Maar ook lichten we graag toe wat er de komende tijd gaat gebeuren om de moderne infrastructuur aan te leggen in de wijk Goverwelle. Tijdens de informatiebijeenkomsten kan men zich oriënteren op het gebied van internet-, televisie- of telefoniediensten en direct met vragen terecht bij de aanwezige serviceproviders.”

 Praktische gegevens informatiebijeenkomsten

Locatie                               : Sporthal De Zebra (Goverwellesingel 10 in Gouda)

Datum en tijdstip             : Donderdag 25 april om 15:30 uur en om 16:30 uur (twee sessies)

Maandag 29 april om 19:00 uur en 20:00 uur (twee sessies)

 

Over Gavoorglasvezel.nl
De campagne Gavoorglasvezel.nl is onderdeel van het Nederlandse telecombedrijf DELTA Fiber Nederland. Het bedrijf heeft netwerken door heel Nederland en legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. Al meer dan 600.000 woningen en bedrijven verspreid over heel Nederland hebben via DELTA Fiber Nederland toegang tot snel en betrouwbaar internet. Bij het bedrijf werken ongeveer 750 mensen. Ga voor meer informatie naardeltafibernederland.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

23-04-2019 11:35