Online Pubquiz bij biercafé De Goudse Eend

Gouda – Biercafé De Goudse Eend is net als alle horeca nog wel gesloten tot medio december. Desondanks laat eigenaar Jeroen Carol-Visser niet bij de pakken neerzitten. Op zondag 15 november organiseert De Goudse Eend een online online Pupquiz. Hier kan je thuis vanuit je computer, laptop, smartphone of tablet een live stream volgen via de videodienst Zoom.

Wie graag mee wil doen moet zich aanmelden via info@cafdedegoudseeend.nl met je naam en telefoonnummer. Aanmelden kan tot zaterdag 14 november 23.59 uur. Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan een Whatsapp-groep en in deze app-groep krijg je op zondag begin van de middag de inlog codes voor Zoom en Menti.com

”En dan gaan we zondag 15 november om 15:00 van start met de on-line quiz. Gewoon voor de leuk” schrijft De Goudse Eend in de maandelijkse nieuwsbrief.

Advertisements

Deelname aan de quiz is gratis, maar een vrijwillige bijdrage aan De Goudse Eend mag altijd en wordt zeer gewaardeerd. Wil je doneren kan dat op Rabobank rekening NL38RABO0195263960 te name van “De Goudse Eend”

De Goudse Gans
Gasten kunnen het biercafé niet bezoeken maar voor wie wel zin heeft in een speciaal biertje kan dat bestellen via de webshop degoudsegans.nl 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

05-11-2020 10:45