Onderzoek naar koopgedrag van start

Gouda – Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is het belangrijk om regelmatig onderzoek naar koopgedrag te doen. Daarom starten de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland en Noord-Brabant in september met een groot onderzoek naar het koopgedrag van de inwoners, het koopstromenonderzoek. Ook de gemeente Gouda doet mee aan het onderzoek.

Het onderzoek laat zien waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkellocaties. Met deze informatie kan de gemeente de winkelgebieden verbeteren zodat deze nog beter voldoen aan de wensen van de Gouwenaars.

Deelnemers gezocht

Vanaf 6 september krijgen sommige inwoners uit Gouda een uitnodiging in de brievenbus om deel te nemen aan het onderzoek. De huishoudens zijn willekeurig gekozen. Je kan deelnemen door online een vragenlijst in te vullen. Heb je geen brief gekregen, maar wil je wel graag meedoen? Vul dan de online vragenlijst in. Als je meedoet, maak je kans op één van de honderd Horeca Cadeaukaarten van 25 euro.

Advertisements

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek kan je kijken op de website van het Koopstromenonderzoek 2021.

02-09-2021 12:12