Nog maar een week te gaan en dan is het alweer zover: De midzomermarkt in Gouda!

Gouda – Op donderdag 22 augustus tussen 09.00 uur en 20.00 uur zal het centrum weer bol staan van de kramen en activiteiten.

De werkgroep voor de midzomermarkt vanuit de Goudse winkeliers is samen met Dynamic Promotions al maanden bezig om de markt weer tot net zo’n, of misschien wel nog groter, succes te maken dan vorig jaar!

We hebben in de verschillende winkelstraten kramen staan van winkeliers, standhouders en verenigingen. Ook hebben we op meerdere punten podia staan, waardoor het helemaal een geweldige sfeer heeft en de heupen ook los mogen. De activiteiten zijn per straat verschillend, maar beloven allen zeer interessant te zijn.

Advertisements

Nieuw in vergelijking met afgelopen editie is dat we doorgaan tot 20.00 uur. Dit betekent dat bijna iedereen de kans krijgt om gezellig naar de midzomermarkt te komen, je lekker lang kan shoppen en het genieten van de muziek en activiteiten veel langer kan duren! Lekker tussendoor relaxen op terras voor lunch of diner is dus geen probleem, je hebt tijd zat!

STRATEN
De straten die meedoen met de midzomermarkt zijn de volgende: Kleiweg, Kleiwegstraat, Hoogstraat, Markt, Korte en Lange Groenendaal, Korte en Lange Tiendeweg, Zeugstraat, Achter de Waag, Agnietenstraat, Nieuwe Markt en Nieuwe Markt Passage.

PODIA
In de ochtenduren vind je op de verschillende podia live muziek van Muziekfabriek Rolling Sticks, overdag zullen diverse Nederlandstalige artiesten rouleren op de podia en in de namiddag zien we de Rolling Sticks weer terug. In de avonduren is er jong talent, waarvan je nu wellicht denkt: ‘die ken ik helemaal niet’; wacht maar af, met een aantal jaren…

GoudaFM
GoudaFM al gedurende de hele dag reportages maken in de binnenstad en Achter de Agnietenkapel met een eigen plek staan. Zo wordt er de hele dag radio gemaakt en treden er Nederlandse artiesten op zoals Elias de Hees en Fenno Werkman. Kom gezellig even kijken en wellicht kom je zelf ook nog even op de radio.

FOODPLEIN
Wat tevens Achter de Waag te vinden is zijn de foodstands. Je kan hier terecht voor heerlijk Surinaams eten, kokosbollen, vis, tapas en natuurlijk stroopwafels. Een heerlijk ijsje van David Gelato is hier ook niet te missen. Verder staat er nog veel meer, maar dat houden we nog even stil.

KIDS
Achter de Waag is er bij het foodplein een supergrote LEGOstormbaan te vinden. Kinderen kunnen lekker ravotten en een sprintje trekken.

VERVOER
Natuurlijk is met de benenwagen of met de fiets het aller makkelijkst. Maar als je van wat verder weg komt, wil je graag weten waar je kan parkeren. Parkeergarage met een hoogtebeperking zijn Q-park Nieuwe Markt en Q-park Bolwerk. Naast deze parkeergarages zijn er ook parkeerpleinen: Klein Amerika, Schouwburgplein en Burgemeester Jamesplein. Met de bus en trein kan je uitstappen op Gouda Centraal en dan via de Vredebest zo oversteken naar de Kleiweg en dus het centrum in.

Wij verwelkomen je graag op de midzomermarkt vanaf 09.00 uur en wensen je alvast heel veel plezier!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

15-08-2019 18:15