Nieuwste winkelconcept Albert Heijn in Gouda

Gouda – Klanten kunnen weer terecht bij Albert Heijn in het Goudse winkelcentrum Goverwelle. Na een ingrijpende verbouwing openden supermarktmanager Ab el Barzouhi en zijn team vandaag de deuren van hun vernieuwde, vergrote winkel. De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat sneller omdat er op het zelfscanplein meer zelfscankassa’s zijn. Ook is er een grote Bonusstraat.

De vernieuwde Albert Heijn omvat nu zo’n 1.800 m2. Alles binnen in de supermarkt is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op.

Dry misting
“Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten”, vertelt Ab el Barzouhi. Al bij binnenkomst van de winkel word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.

Advertisements

Borrelplanken
Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood uit de oven en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van de supermarkt staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven. “Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere spareribs, kippenvleugels en gehaktballen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan het Middenmolenplein 64 in Gouda Goverwelle is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

26-06-2019 22:00