Nieuwe stichting ‘Krimpenerwaard Marketing & Promotie’

Krimpenerwaard – Vanaf 1 maart 2018 is ‘Stichting Krimpenerwaard Marketing & Promotie’ de centrale marketing- en promotie organisatie in de gemeente Krimpenerwaard. Wethouder Leon de Wit en Hans de Wit (voorzitter a.i. van Krimpenerwaard Marketing & Promotie) bezegelen met een handdruk de samenwerking.

De stichting is opgericht van, voor en door ondernemers in samenwerking met de gemeente en fungeert als spil in de actieve toeristische- en recreatieve netwerken. De nieuwe organisatie promoot de Krimpenerwaard als aantrekkelijk gebied om te wonen, werken en recreëren.

Wethouder De Wit: “We zijn trots op deze nieuwe samenwerking van Zilverstad Marketing, Vlist Onderneemt en Stichting Promotie Krimpenerwaard. We bundelen zo de gezamenlijke doelstelling om aan iedereen te laten zien hoe mooi de Krimpenerwaard is.” De stichting werkt samen met lokale organisaties, gemeente, evenementenorganisatoren en andere (vrijetijds)ondernemers.

Advertisements

De stichting is momenteel op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van voorzitter, coördinator/directeur en extra bestuursleden.

De aftrap van het toeristisch seizoen in de Krimpenerwaard vindt plaats op 28 maart in het Zilvermuseum Schoonhoven.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl