Nieuwe sporthal aan Tobbepad locatie van Goudse Sportverkiezing

De spanning omtrent de locatie van de komende Goudse Sportverkiezing is er goed in gehouden de laatste weken. Nu is dan eindelijk de locatie van de feestelijke uitreikingsavond bekend. Het podium van de Goudse Sportverkiezing, die plaatsvindt op donderdag 20 februari 2020, wordt opgebouwd in de nieuwe sporthal aan het Tobbepad naast het Groenhovenbad. De aftrap van de Goudse Sportverkiezing is het bekendmaken van de naam van de nieuwe hal door wethouder Michiel Bunnik. Ter ere van de officiële opening is er naast de Sportverkiezing ook een feestweek, zodat alle Goudse inwoners kennis kunnen maken met de nieuwe hal. Deze feestweek, met een mooi en divers programma, is de week na de opening: van maandag 24 tot en met vrijdag 28 februari. 

Nieuwe sporthal
Op donderdagavond 20 februari 2020 worden de winnaars van de Goudse Sportverkiezing gehuldigd in de nieuwe sporthal aan Tobbepad 2 te Gouda. Wethouder Sport, Michiel Bunnik, geeft dan het startschot van deze feestelijke avond met als openingsact de onthulling van de naam van de hal.

Aansluitend wordt de Goudse Sportverkiezing gehouden, waarvan het programma in het teken staat van ‘ontmoeten’. Ontmoetingen met sporters, vrijwilligers, genomineerden, voorzitters en leden van sportverenigingen. Maar ook het Goudse bedrijfsleven, gemeenteraad, cultuur, onderwijs, sociale domein en alle andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Deze avond biedt de uitgelezen mogelijkheid voor al deze partijen om met elkaar in contact te komen.

Advertisements

Feestweek
Na deze avond vol ontmoetingen volgt er in de sporthal een feestweek met activiteiten voor jong en oud. SPORT•GOUDA organiseert in samenwerking met sport- en beweegaanbieders, verenigingen en culturele en maatschappelijke samenwerkingspartners een divers programma om alle Goudse inwoners kennis te laten maken met de nieuwe sporthal. Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 februari is de hal tijdens het activiteitenprogramma geopend. Iedereen kan dan komen kijken en natuurlijk mee doen aan de activiteiten!

Via de website www.goudsesportverkiezing.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden om bij de opening en Goudse sportverkiezing aanwezig te zijn.

Het programma van de feestweek wordt binnenkort bekend gemaakt via www.sportpuntgouda.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

28-01-2020 14:00