Nieuwe Krimpenerwaard Food Kaart

Krimpenerwaard – Je hoeft niet ver weg voor gezond van eigen grond. Een zwerftocht van Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Berkenwoude, Bergambacht naar Ammerstol, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist naar Haastrecht en via Goudasfalt naar Gouderak en Ouderkerk aan de IJssel, levert je tassen vol overheerlijke gezonde producten op. Maar liefst 44 punten staan er op de nieuwe Krimpenerwaard Food Kaart.

Er komen nog steeds boeren, tuinders en ambachtelijke producenten van mooie producten bij. Zoals wild uit de polder, honing van de hennepakkers en kakelverse scharreleieren. Er is een zachtfruit kweker van start gegaan met verschillende bessen soorten, bramen, frambozen en groeit de Cranberry Company toe naar een mooie oogst in 2019.

Daarnaast is de Krimpenerwaard vijf afhaalpunten van Rechtstreex rijker, waar men de producten kan bestellen uit de Krimpenerwaard en omliggende polders. Iedere vrijdag (en zaterdag) dag kan men hier de bestelde boodschappen ophalen.

Advertisements

De nieuwe Krimpenerwaard Food Kaart is verkrijgbaar bij de producenten en te downloaden van de website www.proefdekrimpenerwaard.nl