Nieuwe eigenaren in pand van Café en restaurant Tof

Gouda – Café en restaurant Tof aan de Markt is vanaf heden gesloten. Daarmee komt er na tien jaar een einde aan een begrip in Gouda. Omdat de zaken achteruit liepen besloot Dhr. Albert Hessels niet verder te willen en de deuren van Tof te sluiten en meldden nieuwe eigenaren zich.

Frits Visser, Jos Keijmel en Niels Wijers hebben de bestaande BV niet overgenomen maar er bewust voor gekozen een compleet nieuwe zaak te realiseren waar binnenkort weer heerlijk gegeten kan worden en in de weekenden de voetjes weer van de vloer kunnen.  “We beginnen echt met totaal iets nieuws en staan totaal los van Dhr. Hessels of zijn oude BV.” vertelt Niels, mede-eigenaar van het toekomstige café.

De heren willen van de locatie aan de Markt een multifunctioneel horecapand maken, waar ook zakenlunches, feestjes of vergaderingen kunnen plaatsvinden. Gouda kan van het nieuwe toekomstige café een eigentijds concept verwachten waar warmte, gezelligheid en de gast weer centraal staan. “De insteek is een frisse wind te laten waaien en een aanvulling te zijn voor de reeds aanwezige horeca.”

Advertisements

Hoe het nieuwe café aan de Markt gaat heten is nog niet bekend, maar de nieuwe eigenaren hopen de naam binnenkort te onthullen. De komende tijd wordt het pand flink aangepakt. “We zijn in ieder geval gesloten tot het verkrijgen van alle benodigde vergunningen en de realisatie van het nieuwe concept.”