Nieuwe eetwijzer: Genieten in Gouda

Alleen eten ongezellig? Vindt u koken voor één persoon maar saai? Of gaat zelf koken moeilijk? Maak dan gebruik van één van de vele eetinitiatieven in Gouda. De Klup Gouda en Thuisgehaald.nl ontwikkelden hiervoor samen een handige folder met de naam: Genieten in Gouda.

Samen eten of helpen koken

Samen eten is een thema dat veel mensen in Gouda inspireert: eten verbindt. Liefhebbers kunnen een plek aan één van de eettafels uit de folder reserveren. Er is genoeg keuze: kom bijvoorbeeld genieten van een heerlijk vers verrassings meergangenmenu bij SamSam of het Bruisnest. Misschien heeft u ook zin om zelf te koken of mee te helpen bij de afwas? Vrijwilligers zijn altijd welkom.

Meegenieten van andermans kookkunsten?

Soms is het fijn om gebruik te maken van een eetvoorziening of mee te genieten van andermans kookkunsten. In deze folder kunt u zien dat er in Gouda mensen zijn die zich graag inzetten om lekker voor u te koken. Bent u niet meer mobiel en heeft u echt hulp nodig bij het organiseren van de warme maaltijd? Ook dan is de oplossing dichtbij: er wonen in Gouda veel mensen die behalve houden van koken, ook graag maaltijden komen brengen. Vraag dan Thuisafgehaald om te zoeken naar een buurtgenoot die maaltijden bij u thuis komt brengen als u (tijdelijk) niet meer de deur uit kunt.

Advertisements
Vraag de folder aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle eetinitiatieven en wilt u dit op papier voor u zien? Vraag dan de folder aan of ga kom hem halen bij SamSam, Het Bruisnest, of De Walvis. De folder kan ook digitaal worden geraadpleegd via Issue. Aanvragen van de folder of meer informatie over de keuzes: sjakkelienbetlem@deklupgouda.nl, 0182-527 566 of jasmijn@thuisafgehaald.nl, 06-83 44 71 97.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
07-12-2018 15:12