Nieuwe dressuurcompetitie voor jonge dressuurruiters

Closeups of a competition of dressage horses in Spain

Jong KNHS Zuid-Holland start in het voorjaar van 2019 met een geheel nieuwe competitie, de ‘Jong KNHS Zuid-Holland Competitie’. De competitie bestaat uit vier outdoor selectiewedstrijden in de maanden april en mei en een finale tijdens de Jong KNHS Zuid-Holland Horse Experience op 7 juli in Heerjansdam. Tijdens de competitie wordt gestreden voor verschillende leuke prijzen.

“Wij willen de jeugd in de klassen B t/m ZZ-licht dressuur, paarden en pony’s, meer uitdaging geven in het rijden van de wedstrijden”, zegt Anton Reedt-Dortland, voorzitter van Jong KNHS Zuid-Holland. Combinaties, die 25 jaar of jonger zijn en in de bovengenoemde klassen actief zijn in de wedstrijdsport kunnen zich via Jong KNHS aanmelden voor deelname aan de competitie. De combinaties dienen lid te zijn van een vereniging in Zuid-Holland. De exacte wedstrijddata (voorjaar van 2019) en de startdatum van de inschrijving worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van het Jong KNHS Zuid-Holland

Over Jong KNHS Zuid-Holland

Het Jong KNHS Zuid-Holland is een actief jeugd bestuur, dat opkomt voor de belangen van de jeugd binnen de paardensport in Zuid-Holland. Het bestuur wil samen beleid te formuleren, activiteiten organiseren, maar vooral ook door kennis op bepaalde gebieden bundelen en delen en zo de jonge leden met elkaar verbinden. Jong KNHS moet een voedingsbodem zijn voor alles wat er bij jonge ruiters in de regio Zuid-Holland leeft.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
04-12-2018 15:14