Woe. 18-09: nieuwe Alpha van start in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.
In Nieuwerkerk aan den IJssel gaat op woensdag 18 september een Alpha van start.

In [tien] interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 uur tot 21.30 uur in de Vluchtheuvel, Kerkgang 2 nabij de Oude Dorpskerk in Nieuwerkerk aan den IJssel. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting.

Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Rien van Beuzekom,  0180314258, alphanieuwerkerkadijssel@gmail.com

18-09-2019 09:00