Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Gouda – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Gouda met de Storytrail stadswandeling. Op 24 september, 12 november en 17 december nemen de verhalenvertellers van Stadsavonturen u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Gouda is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Maak kennis met de sluiswachter van de Donkere Sluis, de ijzersterke zakkendragers en de vlijmscherpe tong van de viswijven. Een meeslepend avontuur voor jong en oud!

Storytrail stadswandeling Gouda:
– zondag 24 september 2017, 14.00 uur
– zondag 12 november 2017, 14.00 uur
– zondag 17 december 2017, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7GE7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.