Monkey Town draait door met Open Gouds Kampioenschap Fidget Spinnen

Gouda – Fidget Spinner-talenten krijgen op zondag 4 juni de kans om zich te bewijzen voor een jury van specialisten tijdens het Open Gouds Kampioenschap Fidget Spinnen. De winnaar gaat naar huis met een mooi prijzenpakket, waaronder een bokaal en een exclusieve nieuwe Fidget Spinner.

De jury bestaat uit productspecialist Cees de Krijger van www.originalfidgetspinner.com, de zoon van de oprichter van Original Fidget Spinner Jort de Krijger en entertainer Rogier de Avonturier van Line-Up Events. Het Open Gouds Kampioenschap is onderdeel van een middag die in het teken staat van de Fidget Spinner; er zijn dan ook gewone en exclusievere Fidget Spinners te koop. Tevens geeft Cees de Krijger advies over het onderhoud om ervoor te zorgen dat je Fidget Spinner soepel blijft draaien.

Advertisements

Robine Schhmitz van GoudaTV probeert de Fidget uit.

“Als Monkey Town zijnde weten wij als geen ander wat er onder de kinderen leeft. Bovendien voegen wij graag wat extra’s toe aan een dag spelen, zoals onze lasergame of zoals nu het immense populaire Fidget Spinnen”, aldus Guus van Loenen, directeur van Monkey Town Gouda. Monkey Town Gouda vindt het belangrijk dat kinderen bewegen en actief zijn en daarom mogen alle deelnemers zich na afloop lekker uitleven in de speelhal.

Volgens Cees de Krijger is de samenwerking een goede match: “Zowel Monkey Town als onze organisatie hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Monkey Town Gouda met service, veiligheid en beleving en ik bewaak constant de kwaliteit van de producten uit mijn winkel. Ik ken de mogelijkheden van het product en zal daar de tricks, samen met mijn vaardige zoon, dan ook op beoordelen.”

Het event begint om 14.00 en is toegankelijk voor iedereen van 5 tot en met 12 jaar. De entree tot Monkey Town Gouda is voor deelnemers vanaf 12.00 uur gratis. Gratis toegang tot Monkey Town Gouda uitsluitend op vertoon van je Fidget Spinner als je gaat meedoen aan het Kampioenschap.

Opgeven kan via gouda@monkeytown.nl o.v.v. naam en leeftijd of via de deelnemerslijst aan de kassa.