Miss Travestie Groene Hart 2020 gaat tóch door

Foto: Sandra Zeilstra

Gouda – De derde editie van Miss Travestie Groene Hart gaat toch door. Afgelopen woensdag maakte de organisatie, Gouda Roze, bekend dat deze in verband met een tekort op het budget niet door zou gaan. De organisatie heeft 2 sponsors gevonden waardoor de verkiezing alsnog plaats kan vinden.

“Nadat wij het nieuws afgelopen woensdag naar buiten hebben gebracht stonden onze telefoons en mailbox binnen een mum van tijd vol. Het heeft echt iets teweeggebracht. In beginsel kregen wij vooral veel ideeën en suggesties, maar nog niets concreets. Totdat daar ineens 2 sponsoren waren. Daarna is het in een stroomversnelling geraakt en zijn we blij te kunnen melden dat de verkiezing door gaat!”. Marco de Haas, eigenaar van de Reeuwijkse sanitairwebwinkel Broyeurexpert.n,l heeft aangeboden om het tekort op de begroting bij te leggen. De Haas heeft diep respect voor deze mensen dat zij in deze tijd zichzelf durven te zijn. Je leest veel berichten dat zij niet veilig over straat kunnen. Een initiatief als deze verkiezing moet volgens hem dan ook gewoon door kunnen gaan. Naast de financiële bijdrage van Marco de Haas, heeft de Goudse Schouwburg aangeboden om de verkiezing te huisvesten.

“Dit geeft ons nog net een beetje extra lucht, doordat we op deze manier kunnen besparen op licht, geluid en podiumhuur. Dit is bij de Goudse Schouwburg allemaal in huis en hoeft niet extern ingehuurd te worden. Door de schouwburg en de financiële hulp van Broyeurexpert.nl zijn wij nu ook niet meer afhankelijk van de kaartverkoop en is het gehele financiële risico gedekt.” De verkiezing vindt gewoon plaats op zaterdag 20 juni. Dan wordt gezocht naar de opvolgster van Miss Travestie Groene Hart 2019, Tipsy Patrón. De locatie van de verkiezing wordt echter de kleine zaal van de Goudse Schouwburg. Meer informatie over jury, host en kandidaten maakt de organisatie binnenkort bekend. De kaartverkoop voor het evenement is inmiddels weer opengezet via de website van Gouda Roze.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

02-03-2020 10:50