Met Arriva naar Gouda bij Kaarslicht

Gouda – Om bezoekers van Gouda bij Kaarslicht te stimuleren zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar het lichtfeest te komen, maakt Arriva de busreis naar Gouda op 15 december nog voordeliger. Een dagkaart kost 4 euro per persoon en kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis meereizen.

Het busticket kan online worden besteld. Met het e-ticket (uitgeprint of op het scherm van een smartphone) kan na 11.00 uur de hele dag worden gereisd op alle reguliere buslijnen (incl. Qliners en R-net) van Arriva in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. Overstappen is dus mogelijk. Iedereen vanaf 4 jaar heeft een eigen ticket nodig (van 4 of 0 euro); kinderen t/m 3 jaar reizen zonder vervoerbewijs mee. Meer informatie staat op arriva.nl/zuid-holland.

Gouda bij Kaarslicht
Het is al de 62ste keer dat de Markt in Gouda het decor vormt van Gouda bij Kaarslicht. Al vanaf het vroege middaguur kan het hele gezin genieten van de levende kerststal, zang, straattheater, dans en verhalen. Een dag die een hoogtepunt bereikt om 19.00 uur, wanneer de binnenstad enkel nog wordt verlicht door kaarsen, de burgemeester het kerstverhaal vertelt en de lichten van de immense kerstboom worden ontstoken. Het volledige programma staat op www.goudabijkaarslicht.nl.

Advertisements