Meer rood op straat in Gouda

Vanaf vandaag kan het zomaar gebeuren. Een rode tas tussen de blauwe tassen in Gouda. Supermarktketen Dirk van den Broek opent vandaag voor het eerst zijn deuren in winkelcentrum Goverwelle. Een nieuw marktgebied voor de van oorsprong Amsterdamse keten. Reden voor een feestje!

Sinds november 2018 wordt er flink verbouwd in winkelcentrum Goverwelle. Het nieuwe winkelcentrum straalt weer door de nieuwe vloer, meer licht en uniformiteit in de uitstraling van de winkels. Dirk vestigt zich in een nieuw aangebouwd gedeelte van het centrum. Hiermee komt het einde van de metamorfose in zicht.

Opening
Heel veel mensen waren nieuwsgierig naar de eerste Dirk in Gouda. Hierdoor was het al vroeg druk. Al vanaf 8:00 uur verzamelden de eerste klanten zich voor de deur. De rij bleef groeien tot aan halverwege het parkeerterrein. Om het wachten wat te verzachten, werd er door de medewerkers van Dirk verse jus d’orange uitgedeeld. Ook na de opening om 9:00 uur bleven klanten toestromen en moesten de toegangsdeuren zelfs af en toe gesloten worden, zodat iedereen de kans had om de winkel rustig te bewonderen.

Advertisements

Draai en win
Nieuwkomer Dirk pakt groots uit in de openingsweek. Elke ochtend ontvangen de eerste 250 klanten een gratis product. Op de openingsdag maken klanten daarnaast kans op mooie prijzen als een gevulde Dirk tas of cadeaukaart van 25, 50 of 75 euro met het spel ‘Kraak de kluis’. Zaterdag 9 november eindigen de openingsactiviteiten met ‘Draai en win’. Bij het afrekenen ontvangen klanten een flyer. Met deze flyer mogen zij draaien aan het rad en zo maken zij opnieuw kans op mooie prijzen.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend en parkeren is gratis rondom het winkelcentrum.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

05-11-2019 14:54