Medewerkers geven prima 7 voor werken bij Promen

In het najaar van 2018 is bij Promen een medewerkers tevredenheidsonderzoek afgenomen. 60 procent van de medewerkers heeft deelgenomen aan het onderzoek en gemiddeld geven zij het werken bij Promen een 7.

Medewerkers geven aan dat ze blij zijn met hun werk, het leuk vinden om te gaan werken en dat ze werk doen dat ze kunnen. Ook geven zij aan tevreden te zijn over hun werk, over de leidinggevenden en over de werkplek. Een resultaat waar Promen uiteraard trots op is.

Aandachtspunten liggen in het verbeteren van de huisvesting in Capelle aan den IJssel, waar begin 2019 een verbouwing zal plaatsvinden om een betere luchtkwaliteit te realiseren. Ook wordt dan airconditioning geplaatst, om de werkplekken ook in de zomerperiode goed koel te houden. In het onderzoek is ook gevraagd wat Promen zou kunnen doen om de werkbeleving te verbeteren. Als belangrijk aandachtspunt werd het meer luisteren naar medewerkers meegegeven. Een belangrijk punt, waar Promen in 2019 zeker mee aan de slag zal gaan.

Advertisements
Promen

Promen is een SW-bedrijf (Sociale Werkvoorziening) dat leerwerkplekken verzorgt voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Promen werkt voor de gemeenten Gouda, Capelle aan den IJssel, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn (Boskoop), Zuidplas, Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard. Promen heeft vestigingen in Gouda en Capelle aan den IJssel. Binnen én buiten de muren van het bedrijf in Gouda en Capelle aan den IJssel werken momenteel ruim 1.500 medewerkers.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
29-11-2018 15:29