Marathon-uitzending Razende Donderdag voor het goede doel

Gouda – De kroonprinsen van de donderdagavond, Robert Aanen en Werner Kastelein, presenteren aanstaande donderdag (20 mei) voor de 25e keer hun show. De DJ’s van GoudaFM vieren dit door een twaalfurige special te maken tussen donderdagavond 19.00 en vrijdagochtend 08.00 uur. Ze hopen dan door middel van donaties een mooi bedrag in te zamelen voor Stichting Muziekids.

“Normaal gesproken zenden wij altijd uit op donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur. Aangezien we nu op 25 uitzendingen zitten, leek dit ons een mooi moment om extra uit te pakken. We presenteren onze gebruikelijke show, maar plakken daar nog tien uur aan vast met allerlei leuke activiteiten én bekende gasten. Hiermee voorzien we mensen de gehele nacht van een gezellig programma”, zegt Robert.

“Klopt!”, vult Werner aan. “In Razende Donderdag spelen we altijd een item genaamd Raddraaiers. Een spin aan het wiel bepaalt dan ons lot voor die uitzending: de ene keer moeten we een bepaald nummer draaien, een andere keer krijgen we een opdracht die tijdens de uitzending uitgevoerd moet worden en soms proberen we geld ophalen voor het goede doel. Wij hebben het doel Muziekids gekozen. Die stichting zet zich in om het verblijf van kinderen in zorginstellingen dragelijker te maken door middel van muziekbeleving. Zo bouwen ze onder andere Muziekids Studio’s: locaties in klinieken waar kinderen even aan zorgen kunnen ontsnappen.”

Advertisements

Wil jij de heren steunen?
Kijk of luister mee van donderdag 19.00 tot vrijdag 08.00 uur via 106.9 FM, DAB+, deGouda App, TV-kanaal 63 of www.GoudaFM.nl 

Doneren kan via: https://tikkie.me/pay/4ct9h781q8eqvrmurav4. De volledige opbrengst gaat naar Muziekids en elke bijdrage is welkom!

19-05-2021 14:40