Ma. 6-8: Dreumesochtend en Bushcraft-activiteiten op de kinderboerderij

Gouda – Kinderboerderij De Goudse Hofsteden organiseert maandag 6 augustus een dreumesochtend voor de allerkleinsten. Hierbij organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30 tot 11.30 uur) dierenknuffelen en ‘meehelpen’. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt 3,50 euro.

’s Middags Bushcraft-activiteiten!

Van 13.00 tot 15.00 uur gaan kinderen een eigen pijl en boog maken en hier mee schieten op een doel, hout sprokkelen, een vuurtje maken met vuursteen, popcorn maken, over de sloot, hut bouwen. Als aandenken krijgen ze een survivalarmbandje. Deze activiteit is geschikt voor de wat oudere kinderen, van 7 tot 12 jaar. Bijdrage is 7,50 euro, incl. ranja en iets lekkers.

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Aquarium quizz

In de deel is een aquarium iets anders ingericht dan normaal. Kom kijken en doe mee met de leuke quiz en wie weet win jij een leuk prijsje. Om de twee weken verandert de opdracht. Deelname is gratis.

Voor meer informatie en opgeven: 0182-514 219 of sandra@kinderboerderijgouda.nl. Zie ook www.kinderboerderijgouda.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

06-08-2018 15:41

Advertisements