Ma. 30-7: Dreumesochtend en workshop Foamklei

kinderboerderij

Gouda – Voor de allerkleinsten organiseert kinderboerderij De Goudse Hofsteden een uurtje (10.30 tot 11.30 uur) dierenknuffelen en ‘meehelpen’. De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt 3,50 euro.

Workshop Foamklei

Deze leuke knutselactiviteit wordt gegeven tussen 11.00 en 15.00 uur. Hierbij wordt gewerkt met foamklei en verschillende figuren en dieren naar keuze om te versieren hiermee. Bijdrage afhankelijk van de keuze: vanaf 4 euro.

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Ook kunnen kinderen dagelijks in de Deel komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, want op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Voor meer informatie en opgeven bel 0182-514 219 of mail sandra@kinderboerderijgouda.nl. Zie ook www.kinderboerderijgouda.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

30-07-2018 13:39

Advertisements