Ma. 28-12: DaddIt zeehondenrace op Goudse IJsbaan.

Vaders en hun kinderen worden maandagavond 28 december uitgedaagd om mee te doen aan de eerste Zeehondenrace van Gouda en omstreken. Geen traditionele schaatscompetitie, maar een ludieke manier voor vaders en hun kinderen om samen ten strijden te trekken, met behulp van de bekende oranje zeehonden van de Goudse IJsbaan. Deze avond kan er door iedereen geschaatst worden, maar vaders en kinderen maken in verschillende rondes kans op leuke prijzen van o.a. Monkey Town, ‘t Bakhuys, SweetArt en de Goudse IJsbaan zelf.
Initiatiefnemers van deze zeehondenrace zijn de Goudse IJsbaan en de lokale start-up DaddIt (letterlijk vertaald ‘vaderr-het’). DaddIt heeft als doel om vaders meer leuke dingen te laten ondernemen met zijn kinderen. Hiervoor heeft het onder andere een app voor Android en IOS ontwikkeld waarmee een vader binnen 45 seconden altijd genoeg inspiratie heeft om iets leuks te gaan doen met zijn kinderen.
De doelgroep voor deze Zeehondenrace zijn dus ook vaders die graag leuke dingen doen met hun kinderen. Zij kunnen zich maandagavond tussen 17.00 en 20.00 melden bij de Goudse Schaatsbaan. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën tussen 5 en 15 jaar en behalve de kans op prijzen ontvangt iedere deelnemer in ieder geval een leuk aandenken. Deze avond gelden de normale schaatstarieven van de ijsbaan en deelname aan de Zeehondenrace is gratis.