Ma. 25-03: Voorlichtingsavond over Bipolaire stoornis

Voorlichtingsavond over Bipolaire stoornis

Op maandag 25 maart 2019 vindt in Sassenheim de voorlichtingsavond Bipolaire stoornis plaats. De bijeenkomst wordt gehouden in de Julianakerk aan de Julianalaan 6 in Sassenheim en begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.  

 

Advertisements

Een bipolaire (manisch depressieve) stoornis kenmerkt zich door uitersten in stemming en energie. In een manie zijn mensen over het algemeen uitbundig en daadkrachtig. In een depressie meestal juist teruggetrokken en passief. Deze extreme wisselingen kunnen grote gevolgen hebben voor degene die het zelf treft maar ook voor zijn of haar omgeving (familie, vrienden of collega’s). Wat is nu precies een bipolaire stoornis, hoe herken je het en wat zijn de behandelmogelijkheden? Maar ook hoe kun je iemand met een bipolaire stoornis ondersteunen en wat kan iemand zelf doen?

Een GGZ professional en onze ervaringsdeskundige gaan in op het onderwerp en geven informatie. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Ook is er een (familie)ervaringsdeskundige aanwezig die haar/zijn ervaring zal delen.

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Voor meer informatie bel 071 890 88 88 of kijk op www.rivierduinen.nl/agenda of www.lumen-hollandrijnland.nl. 

De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen en Stichting Lumen-Holland Rijnland. 

25-03-2019 09:00