Ma.24-11: Smart & Sexy-theaterlezing met Lisa Portengen in Concordia

NETWERKBIJEENKOMST DIE JE NIET MAG MISSEN!

Op maandag 24 november organiseren vrouwennetwerk Vrouw en Busyness Groene Hart uit Gouda en vrouwennetwerk Beauty & Brains Vlist een heel bijzonder evenement. Lisa Portengen, oprichtster van Smart & Sexy, de succesvolle lifestyle voor vrouwen, geeft een voorproefje van haar nieuwe theaterlezing voor 2015. En wij hebben de primeur!

In een onderhoudend en intiem gesprek met haar publiek neemt Lisa ons mee in de wereld van Smart & Sexy. Ze geeft tips & tricks over hoe vrouwen op een bewuste en aantrekkelijke manier hun doel kunnen bereiken. Zowel zakelijk als privé.

Wervelende try-out
In 2015 komt zij met een heel nieuw programma met als titel ‘HOW 2 REACH YOUR GOALS’. Bij ons gaat ze alvast een aantal onderdelen van die nieuwe theaterlezing uitproberen. Een heuse try-out dus! Het is een mix van nieuwe informatie en gouden tips uit haar vorige show. Alles gelardeerd met mooie liedjes en humorvolle teksten. Het wordt een interactieve lezing voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen. Hoe ga jij je (Smart) doel op een aantrekkelijke manier bereiken (Sexy)?

Wie is Lisa Portengen?
Lisa is de oprichtster van Smart & Sexy. Na haar studie aan de Academie voor Kleinkunst en haar jarenlange ervaring als ondernemer heeft ze nog maar één doel. Lisa: “Ik wil mijzelf en vrouwen inspireren hoe ze nog meer uit hun leven kunnen halen.”
Wil je meer weten over Lisa? Kijk op www.smartensexy.nl

Programma
19.30 uur Inloop en ontvangst
20.00 uur Lezing Lisa Portengen
21.30 uur Start netwerken onder genot van een drankje

Aanmelden
Deze bijzondere netwerkavond is toegankelijk voor leden én niet-leden. Entree voor niet-leden is € 20,- (dit is incl. 2 consumpties en hapjes). Toegangsprijs voor leden gaat via de interne berichtgeving.
Aanmelden kan via een e-mail naar info@vrouwenbusyness.nl of info@beauty-brains.nl

Uiteraard mag je ook een kennis of collega-ondernemer meenemen die zich wil laten uitdagen om meer Smart & Sexy te werken.

Waar?
Deze bijzondere netwerkavond vindt plaats in Cultureel Centrum Concordia, Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht. Parkeren is gratis.
Het is mogelijk om van tevoren gebruik te maken van een Smart & Sexy theatermaaltijd (€ 15,-). Start om 18.00 uur. Reserveren uiterlijk 22 november via email grandcafe@cultureelcentrumconcordia.nl