Ma. 21-5: Boskoopse Plantendag en Kunstmarkt

Female garden center worker with potted plant flower shelf sunny

Boskoop – Elk jaar vindt op Tweede Pinksterdag de Boskoopse Plantendag en Kunstmarkt plaats. Op twee locaties aan het Rijneveld in Boskoop kunnen bezoekers genieten van kunst in een prachtige botanische omgeving.

De ene locatie is PlantenTuin Esveld. Op het terrein van deze kwekerij en plantenwinkel bevinden zich diverse stands in de kas en buiten. Ook is er live muziek en zijn er prachtige planten te koop. Op hetzelfde terrein bevindt zich ook koffie- en theehuis Yume waar bezoekers terecht kunnen voor koffie, thee, lunch en huisgemaakt gebak.

De andere locatie is Sortimentstuin Harry van de Laar. In deze tuin kunnen bezoekers genieten van de omgeving terwijl ze langs de kraampjes met kunst lopen. Op het terrein is ook theeschenkerij ‘de Proeftuin’ waar bezoekers kunnen eten en drinken.

Alle deelnemende kunstenaars komen uit Boskoop en omgeving. De combinatie van kunst, groen en muziek levert al jarenlang een geweldig gezellige dag op. Dé dag aan het Rijneveld om te genieten van de unieke Boskoopse sfeer.

Locaties evenement en bijbehorende horeca:

-PlantenTuin Esveld, Rijneveld 68-72
-Yume Koffie- en Theehuis, Rijneveld 68
-Sortimentstuin ‘Harry van de Laar’, Rijneveld 153-A
-Theeschenkerij ‘de Proeftuin’, Rijneveld 153

De Boskoopse Plantendag en Kunstmarkt vindt plaats op maandag 21 mei, van 10.00 tot 17.00 uur. Het evenement is rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan. Parkeren kan op de parkeerplaatsen en langs de weg, maar de organisatie vraagt om het liefst met de fiets te komen. Met het OV: Buurtbus 728 stopt aan het Rijneveld, vanaf station Boskoop. Neem (ook) contant geld mee, niet alle standhouders beschikken over een pinapparaat.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

21-05-2018 17:18

Advertisements