Ma.20-04: Startersavond Gouda Onderneemt

Op 20 april organiseren ondernemersplatform Gouda Onderneemt en de gemeente Gouda een Startersavond in het Huis van de Stad. Deze informatieavond voor startende ondernemers en ondernemers die in de afgelopen 3 jaar gestart zijn, is onderdeel van het op 28 januari ondertekende Actieprogramma Economie Gouda 2014 en 2015. Dit actieprogramma zet in op een vitale stad, een vernieuwende economie en voldoende werkgelegenheid.

Gouda Onderneemt  en de gemeente Gouda trekken samen op in een aantal omvangrijke en belangrijke thema’s die van cruciaal belang zijn voor ondernemers in Gouda en de directe omgeving.

Tijdens de ondertekening van de intentieovereenkomst  werd al aangegeven dat de Startersdagen en de Ondernemersprijzen van cruciaal belang zijn voor het thema ‘Ondernemerschap en Starters’ en het van strategisch belang is om met elkaar te blijven investeren in de ontwikkeling van de Goudse en regionale economie.  De gemeente Gouda en het bestuur van Gouda Onderneemt zijn dan ook trots dat met deze avond dit deel van het actieprogramma vaste vorm krijgt.

Advertisements

Voor meer informatie en aanmeldingen,  kijk op: www.startersavond-gouda.nl