Ma. 2-4: Paasfeest bij GoStores Gouda

Gouda – Knuffelen met jonge dieren kan op maandag 2 april bij GoStores Gouda. Dan is er een heuse kinderfarm vlakbij Vrijbuiter. Ook zijn er deze Tweede Paasdag springkussens en kan men profiteren van voordeelacties bij de winkels.

Op Tweede Paasdag, maandag 2 april, vieren we Pasen én de lente bij GoStores Gouda. Dan starten namelijk de voorjaarsacties in de winkels en kun je ook alle voorjaarstrends bij de woonwinkels bekijken. Tevens kunnen de kids zich prima vermaken op de springkussens. Als klap op de vuurpijl is er een heuse kinderfarm, waar allerlei jonge dieren te zien zijn. En het leuke is: je mag ze ook aanraken! Suikerspin, chocolade paaseitjes, stroopwafels en een muzikale paashazenband maken dit gezellige paas-uitje compleet.

Meer evenementen
26 mei Gostores Gouda Kofferbakmarkt
16 juni GoStores Gouda 5 jaar!
Meer informatie hierover op gostores.nl/gouda

Advertisements

Over GoStores Gouda
Bij GoStores Gouda vind je maar liefst 2 eetgelegenheden en 17 winkels; alles voor wonen, klussen eten en outdoor op één plek. GoStores Gouda is gevestigd aan het Elburgplein in Gouda, afslag 11 (Goudse Poort). Parkeren is gratis. Meer informatie: www.gostores.nl/gouda of www.facebook.com/gostoresgouda

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

02-04-2018 20:00